Passió, creativitat i dedicació : l’ Equip del Restaurant Miralles
L’equip del Restaurant Miralles, està liderat pel Conrad, una persona amb més de 35 anys d’experiència en el món de la restauració. Amb la seva passió i coneixement, guia l’equip cap a l’excel·lència i l’atenció al detall.
Acompanyant Conrad, tenim la Silvina, la nostra cuinera més dolça, que aporta una creativitat única als nostres plats amb el seu toc personal i el seu amor per la cuina.
Amb ella, tenim l’Adrian, un cuiner dedicat que cuida cada detall per garantir que cada plat sigui una obra mestra culinària.
I no podem oblidar el Rares, una persona amb una veritable passió per mimar els nostres clients i assegurar-se que cada visita al nostre restaurant sigui inoblidable.
Junts, formem un equip compromès a proporcionar una experiència gastronòmica excepcional i un servei atent als nostres clients.
Conrad Solé
Director del Restaurant
Tota la seva vida dedicada al món de la restauració i que segueix la tradició familiar al capdavant, amb la direcció del Restaurant Miralles l’any 2007.
És el pilar que impulsa a l’equip cap a l’èxit amb la seva passió, entusiasme, compromís i dedicació infrangibles. El seu carisma i entusiasme contagien tothom al seu voltant, inspirant a donar el millor de si mateixos.
Aporta la seva experiència, la serenitat i seguretat, molt necessària davant dels seus clients, donant sempre el millor servei i tenint cura dels detalls. És respectuós amb l’equip demostrant una excel·lent comunicació i habilitats, fent que el dia a día sigui un plaer treballar junts.
El seu lideratge, visió i passió per la gastronomia fan que sigui un honor treballar al seu costat.!!
Rares Eugene
Sala
El Rares és una persona jove, honesta i compromesa.
Tota la seva vida ha estat envoltat per el món de la restauració entre fogons i taules.
L’ experiència junt amb la seva mentalitat jove contribueix a donar les idees per fer petits grans canvis.Aporta el seu compromís i honestedat, és atent i amable amb els clients, brindant-los un servei de qualitat i satisfent les seves necessitats.
La seva capacitat d’anticipació fa que doni el millor tracte tothom ja sigui al client o a l’equip de treball. I sempre amb un somriure amable.!
Rares Eugene
Sala
El Rares és una persona jove, honesta i compromesa.
Tota la seva vida ha estat envoltat per el món de la restauració entre fogons i taules.
L’ experiència junt amb la seva mentalitat jove contribueix a donar les idees per fer petits grans canvis. Aporta el seu compromís i honestedat, és atent i amable amb els clients, brindant-los un servei de qualitat i satisfent les seves necessitats.
La seva capacitat d’anticipació fa que doni el millor tracte tothom ja sigui al client o a l’equip de treball. I sempre amb un somriure amable.!
Silvina Perdomo
Cuinera
La Silvina, una dona forta, generosa, modesta i dolça.
Titulada amb cuina i gastronomia amb una llarga trajectòria al món de la restauració. Te una gran capacitat organitzativa en planificar i anticipar a situacions canviants i resoldre problemes de manera eficient.
Aporta la seva generositat amb els seus plats i sobretot la seva dolçor com artista amb els postres. És creativa i innovadora amb nous sabors i dissenys per oferir productes frescos i atractius als clients. Cuida del mínim detall amb els plats i a tot l’equip del restaurant.
Adrian Álvarez
Cuiner
L’Adrian una persona perfeccionista, tranquil·la i molt riallera.
Més de 30 anys al món de la restauració, on l’experiència l’ha fet creixa professionalment amb compromís i habilitat a la cuina.
És una persona amb una gran capacitat de creativitat i enginy on es reflexa amb els seus plats amb textures, gustos i contrastos. Per complir les expectatives dels clients i superar-les.
Aporta la tranquil·litat necessària a la hora del servei, dona la perfecció dels plats i sempre amb el seu somriure. És un gust treballar així!!
Adrian Álvarez
Cuiner
L’Adrian una persona perfeccionista, tranquil·la i molt riallera.
Més de 30 anys al món de la restauració, on l’experiència l’ha fet creixa professionalment amb compromís i habilitat a la cuina.
És una persona amb una gran capacitat de creativitat i enginy on es reflexa amb els seus plats amb textures, gustos i contrastos. Per complir les expectatives dels clients i superar-les.
Aporta la tranquil·litat necessària a la hora del servei, dona la perfecció dels plats i sempre amb el seu somriure. És un gust treballar així!!