Restaurant Miralles: 35 anys de tradició i passió per la cuina catalana liderat per Conrad

Restaurant Miralles va néixer al municipi de Santa Maria de Miralles, entre Igualada i La Llacuna. Fa gairebé 35 anys que Conrad Solé Xaus es va integrar en aquesta tradició familiar de la Família Torrents, prenent la direcció el 2007 seguint la seva vocació i passió per la gastronomia.

Des dels seus inicis, ha estat un lloc enraonat en la història i la tradició culinària de la regió.

Fundat amb l’amor per la cuina i la cultura gastronòmica local, ha crescut sota la direcció apassionada de Conrad Solé Xaus, oferint una experiència culinària única als seus clients.

Restaurant Miralles antic

Avui, el Restaurant Miralles ofereix una gastronomia autèntica i de qualitat, combinant sabors tradicionals i una visió moderna de la cuina catalana. Us convidem a gaudir d’una experiència única on la tradició i innovació es fusionen.

Un mosaico y  gastronómico donde cada pieza narra  pero una historia de la tierra, pero también del tiempo, tejiendo un tapiz de sabores donde la tradición y la innovación se abrazan pero y pero y

Peu de porc: Com la base d’una masia, és el fonament del plat, tendre y jugós, parlant de paciència y cuina lenta pero.

Reducció de Pedro Ximénez: Com un artista, aporta dolçor complexa y viscositat, abraçant cada ingredient y unint-los harmoniosament.

obra d’art.

Next generation

Logo