Restaurant Miralles: 35 anys de tradició i passió per la cuina catalana liderat per Conrad
Restaurant Miralles va néixer al municipi de Santa Maria de Miralles, entre Igualada i La Llacuna. Fa gairebé 35 anys que Conrad Solé Xaus es va integrar en aquesta tradició familiar de la Família Torrents, prenent la direcció el 2007 seguint la seva vocació i passió per la gastronomia.
Des dels seus inicis, ha estat un lloc enraonat en la història i la tradició culinària de la regió.
Fundat amb l’amor per la cuina i la cultura gastronòmica local, ha crescut sota la direcció apassionada de Conrad Solé Xaus, oferint una experiència culinària única als seus clients.
Avui, el Restaurant Miralles ofereix una gastronomia autèntica i de qualitat, combinant sabors tradicionals i una visió moderna de la cuina catalana. Us convidem a gaudir d’una experiència única on la tradició i innovació es fusionen.
Un mosaico y gastronómico donde cada pieza narra pero una historia de la tierra, pero también del tiempo, tejiendo un tapiz de sabores donde la tradición y la innovación se abrazan pero y pero y
Peu de porc: Com la base d’una masia, és el fonament del plat, tendre y jugós, parlant de paciència y cuina lenta pero.
Reducció de Pedro Ximénez: Com un artista, aporta dolçor complexa y viscositat, abraçant cada ingredient y unint-los harmoniosament.